1. Dispozitii introductive

Aceste conditii de utilizare marcheaza drepturile si obligativitatile ambelor parti intre website-ul desarbatori.ro (denumit in continuare ‘furnizor’) si utilizatorii serviciilor desarbatori.ro (denumiti in continuare ‘utilizator’), obligativitati care decurg din incheierea contractelor de prestari de servicii (‘contract privind furnizarea de servicii’) incheiate prin intermediul site-ul web ale furnizorului, situat la adresa internet desarbatori.ro (in continuare ‘site”) si eventual prin intermediul oricarei retea de socializare unde site-ul este prezent. Acordul reglementeaza si drepturile si obligativitatile si alte raporturi juridice conexe care decurg din utilizarea serviciilor desarbatori.ro.

Furnizorul poate sa modifice sau sa completeze conditiile de utilizare. Modificarile intra in vigoare imediat dupa expunerea acesotra pe site-ul web.

desarbatori.ro nu este un magazin online si nu se face responsabil pentru exactitatea datelor furnizate de terte parti, inclusand dimensiunile produselor, descrierile produselor, preturile, disponibilitatea sau corectitudinea imaginilor. Inainte de fiecare achizitie, va recomandm sa revizuiti datele de pe platforma magazinului online la care ati fost redirecționat(a) din desarbatori.ro. Toate produsele afisate sunt supuse conditiilor stabilite de terti iar desarbatori.ro nu se face responsabil pentru acestea.

2. Continutul contractului de furnizare servicii

Acesti termeni furnizeaza accesul si utilizarea serviciilor desarbatori.ro si servesc drept acord legal intre dumneavostra si desarbatori.ro. Accesand desarbatori.ro si alte utilizari ale serviciilor acestora, confirmati ca ati citit, ati inteles si ati fost de acord cu acesti termeni si conditii.

3. Termenele serviciului

Furnizorul de servicii nu trebuie sa ofere serviciile in cazul unei probleme de furnizare a energiei electrice, defectiuni in reteaua de date, defectiuni ale sistemelor informatice, alte defectiuni cauzate de terte parti sau interventii de forta majora.

Pe parcursul furnizarii serviciilor pot apare intreruperi intermitente, restrictii temporare, intreruperea sau degradarea calitatii serviciilor.

4. Folosirea serviciilor

Accesul la serviciu este destinat exclusiv utilizatorului.

Utilizatorul nu este autorizat fara acordul prealabil scris al furnizorului sa permita utilizarea serviciilor desarbatori.ro de catre alte sisteme informatice sau terte persoane.

Utilizatorul nu poate utiliza instrumente software-ul sau proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ in functionearea echipamentelor furnizorului, securitatii internetului sau a altor utilizatori de internet.

Utilizatorul nu poate desfasura activitati orientate spre impiedicarea sau restrictionarea functionarii serverului furnizorului pe care platfroma opereaza serviciile, sau de a efectua alte atacuri in acest sens asupra serverului, sau sa fie asistat in astfel de activitati de terte parti sau sisteme. Serverul furnizorului pe care acesta opereaza serviciul nu poate fi incarcat cu solicitari automatizate.

5. Protectia datelor personale si trimiterea de informatii

desarbatori.ro nu proceseaza date cu caracter personale altfele in afara de mail-ul a utilizatorului in momenul adugarii in zona special destinata acestui lucru.

Utilizatorul are capacitatea de a da aprobare la transmiterea de informatii si de comunicare comerciala aferente serviciului. Tot odata, utilizatorul isi poate retrage consimtamantul in orice moment.

Pentru informatii detaliate legate de Principiile de procesare a datelor cu caracter personal si Principiile de utilizare a cookie-urilor, consultati paginile relevante care fac parte integranta din Termenii de utilizare.

7. Retragerea consimtamantului din contractul de furnizare de servicii

Utilizatorul are dreptul de a se retrage din contractul de furnizare servicii, prin trimiterea unei cereri de anulare a utilizarii serviciilor, de la adresa de e-mail utilizata la incheierea prezentului contract.

9. Utilizarea paginilor web

Utilizatorul sau alta persoana ce utilizeaza site-ul recunoaste ca, fara acordul prealabil scris al furnizorului nu are dreptul sa utilizeze textul, elementele grafice sau alte elemente protejate situate pe site ce sunt protejate de drepturi de autor.

Utilizatorul nu are dreptul ca in procesul utilizarii site-ului (serverului) furnizorului sa foloseasca mecanisme, software sau alte proceduri care au sau ar putea avea un impact negativ asupra functionarii site-ului sau a serverului.

Utilizatorul este autorizat sa introduca informatii pe website. Se face referire aici stric la adaugarea de comentarii (denumite in continuare ‘contributii’). Mesajele exprima punctele de vedere ale autorilor si nu prezinta punctul de vedere al Furnizorului. Furnizorul nu se face responsabil pentru veridicitatea datelor continute in contributii si conformitatea acestor informatii cu legea.

Furnizorul are dreptul de a sterge orice contributie, fara justificare.

Contributiile devin proprietatea Furnizorului in momentul adaugarii acestora pe platforma iar autorul acestora transfera furnizorului drepturile de autor asupra acestor contributii, chiar dacă ii apartin, dreprurile care ii revin Furnizorului se refera, dar nu sunt limitate la: drepul de a utiliza, modifica, copia, distribui, prezenta, afisa public, prezenta public, reproduce, tipari, sub-licentia, transfera sau vinde orice astfel de comunicare si de a crea lucrari derivate, sub-licentiere catre terti a dreptului de a aplica fara restrictii oricare drepturi anterioare acordate in legatura cu aceste contributii.

Prin inserarea contributiei, utilizatorul renunta la orice drept de recompensa si declara ca nu va restrictiona modul de utilizare a contributiei inserate.

Utilizatorul nu are drept la nici o compensatie pentru inserarea contributiei.

Furnizorul are dreptul de a acorda drept de utilizare (exclusiv sau neexclusiv) a contributiei unei terte parti sau persoane.

Datele de contact ale Furnizorului: Adresa de posta electronica: admin{@}desarbatori.ro.

Ultima actualizare 18.10.2022.