Afișez toate cele 7 rezultate

 • Topper decor tort lemn ursulet cu balon 13 x 9 cm

  Topper decor tort lemn ursulet cu balon 13 x 9 cm

  Topper decor tort lemn ursulet cu balon 13 x 9 cm Topper de lemn imprimat cu ursulet cu un balon (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 13 x 9 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea partii de introdus in tort de circa 7 cm. Topperul este decorul ideal de pus pe tortul copilului care adora personajul Ursulet cu un balon.

  Topper decor tort lemn ursulet cu balon 13 x 9 cm Topper de lemn imprimat cu ursulet cu un balon (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 13 x 9 cm,fara…
 • Topper decor tort lemn Sonic 10 x 7 cm

  Topper decor tort lemn Sonic 10 x 7 cm

  Topper decor tort lemn Sonic 10 x 7 cm Topper de lemn imprimat cu Sonic (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 7 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea partii de introdus in tort de circa 7 cm. Topperul este decorul ideal de pus pe tortul copilului care adora personajul Sonic.

  Topper decor tort lemn Sonic 10 x 7 cm Topper de lemn imprimat cu Sonic (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 7 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea…
 • Topper decor tort lemn Strumf 10 x 8 cm

  Topper decor tort lemn Strumf 10 x 8 cm

  Topper decor tort lemn Strumf 10 x 8 cm Topper de lemn imprimat cu Strumf (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 8 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea partii de introdus in tort de circa 7 cm. Topperul este decorul ideal de pus pe tortul copilului care adora personajul Strumf.

  Topper decor tort lemn Strumf 10 x 8 cm Topper de lemn imprimat cu Strumf (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 8 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea…
 • Topper decort tort lemn Bluey 14 x 12 cm

  Topper decort tort lemn Bluey 14 x 12 cm

  Topper decor tort lemn Bluey 14 x 12 cm Topper de lemn imprimat cu Bluey (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 14 x 12 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea partii de introdus in tort de circa 7 cm. Topperul este decorul ideal de pus pe tortul copilului care adora personajul Bluey.

  Topper decor tort lemn Bluey 14 x 12 cm Topper de lemn imprimat cu Bluey (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 14 x 12 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea…
 • Decor tort INIMA La multi ani rose gold 10 cm

  Decor tort INIMA La multi ani rose gold 10 cm

  Decor tort INIMA La multi ani rose gold 10 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de a decora si personaliza tortul cu mesajele clasice ale petrecerii sau de ce nu, cu numele sarbatoritului sau ocaziei. Topper-ul pe care il prezentam aici este un topper din plastic rose gold cu efect de oglinda in forma inima cu scrisul La multi ani .Dimensiunile acestui topper sunt de 10 cm inaltime si 5 cm latime,aceste dimensiuni nu includ partea de jos a lui, de 5 cm care se introduce in tort. Petrecere frumoasa si pofta buna la tort!

  Decor tort INIMA La multi ani rose gold 10 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de a decora…
 • Decor tort INIMA La multi ani argintiu 10 cm

  Decor tort INIMA La multi ani argintiu 10 cm

  Decor tort INIMA La multi ani argintiu 10 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de a decora si personaliza tortul cu mesajele clasice ale petrecerii sau de ce nu, cu numele sarbatoritului sau ocaziei. Topper-ul pe care il prezentam aici este un topper din plastic argintiu cu efect de oglinda in forma inima cu scrisul La multi ani .Dimensiunile acestui topper sunt de 10 cm inaltime si 5 cm latime,aceste dimensiuni nu includ partea de jos a lui, de 5 cm care se introduce in tort. Petrecere frumoasa si pofta buna la tort!

  Decor tort INIMA La multi ani argintiu 10 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de a decora si…
 • Topper , decor tort La multi ani negru 10 x 16 cm

  Topper , decor tort La multi ani negru 10 x 16 cm

  Topper , decor tort La multi ani negru 10 x 16 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de a decora si personaliza tortul cu mesajele clasice ale petrecerii sau de ce nu, cu numele sarbatoritului sau ocaziei. Topper-ul pe care il prezentam aici este un topper din plastic negru cu efect de oglinda care are mesajul La multi ani .Dimensiunile acestui topper sunt de 10 cm inaltime si 16 cm latime,aceste dimensiuni nu includ partea de jos a lui, de 5 cm care se introduce in tort. Petrecere frumoasa si pofta buna la tort!

  Topper , decor tort La multi ani negru 10 x 16 cm Topper-ul este accesoriul care poate completa decorul tortului sau poate inlocui clasicele lumanari. Aceste toppere au scopul de…

Dacă sunteți în căutarea ofertelor cele mai bune la produsele cele mai noi, ați venit în locul potrivit. Aici, pe desarbatori.ro, încercăm mereu să avem un inventar diversificat, deoarece dorim să existe ceva pe gustul tuturor. Și pentru că dorim ca și clienții noștri să obțină cât mai mult pentru banii acestora, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Topper.

Așadar, fie că sunteți în căutarea celui mai nou model sau vreți doar să găsiți o ofertă bună, asigurați-vă că ne verificați înainte. În plus, desarbatori.ro pune la dispoziție o experiență excelentă de servicii pentru clienți și pune la dispoziție informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este important să comparați ofertele la produse Topper înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să oferim clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Economii uriașe la cele mai cunoscute mărci

Există câteva oferte uimitoare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa că, dacă vrei să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Foarte mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Deci, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să se încadreze într-o anumită sumă de lei. De exemplu, pragul de livrare gratuită al majorității magazinelor este de 250 lei. Unii comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de expediere pot crește semnificativ, așa că profitați de ofertele de transport gratuit atunci când puteți. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs de care nu ești mulțumit. Comercianți ce expun produse pe desarbatori.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Topper și a primi o rambursare completă. Pentru a face un retur, pur și simplu contactați comerciantul și acesta vă va furniza un formular pentru retur. Dorim să fiți sută la sută mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Faceți acum cumparaturi pentru a va bucura de oferte extraordinare!

Sărbătorile sunt chiar după colț și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru a profita la maxim de oferte! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai fantastice oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa că începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care îl vizitați are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile la diferite magazine înainte de a lua o deciziefinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Topper? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție largă de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice îți poți imagina, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi tot ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Topper, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!