Afișez toate cele 6 rezultate

 • Topper decor tort lemn Paw Patrol Patrula Catelusilor 10 x 13.5 cm

  Topper decor tort lemn Paw Patrol Patrula Catelusilor 10 x 13.5 cm

  Topper decor tort lemn Paw Patrol Patrula Catelusilor 10 x 13.5 cm Topper de lemn imprimat cu Paw Patrol (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 13.5 cm,fara sa tinem cont de dimensiunea partii de introdus in tort de circa 7 cm. Topperul este decorul ideal de pus pe tortul copilului care adora personajul Paw Patrol.

  Topper decor tort lemn Paw Patrol Patrula Catelusilor 10 x 13.5 cm Topper de lemn imprimat cu Paw Patrol (pe o parte),cu dimeniunile personajului de 10 x 13.5 cm,fara sa…
 • Set 8 masti Paw Patrol Patrula Catelusilor 22 cm

  Set 8 masti Paw Patrol Patrula Catelusilor 22 cm

  Set 8 masti Paw Patrol Patrula Catelusilor 22 cm Setul contine 8 masti de carton cu personajele din Paw Patrol,indragita patrula a catelusilor.Ii intruchipeaza pe Chase,Marshal si Rubble. Mastile au dimensiune aproximativa de 22 x 10 cm ,acopera aproape toata fata si este ajutata de un elastic. Poate fi oferit ca si cadou ,unui copil ce indrageste aceasta desene.

  Set 8 masti Paw Patrol Patrula Catelusilor 22 cm Setul contine 8 masti de carton cu personajele din Paw Patrol,indragita patrula a catelusilor.Ii intruchipeaza pe Chase,Marshal si Rubble. Mastile au…
 • Buchet 3 baloane umflate heliu folie Paw Patrol 43 cm

  Buchet 3 baloane umflate heliu folie Paw Patrol 43 cm

  Setul contine 3 baloane de folie de 43 cm umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461 – Balon folie rotund Paw Patrol Adventure mov 46 cm : 8057680308478 – Balon folie rotund Paw Patrol Happy verde 46 cm : 8057680308454 Baloanele sunt expediate cu 2 zile inainte de data evenimentului intr-o cutie de carton. Dupa primirea lor,se tin 30 minute in casa la temperatura constanta si apoi se deschid cu grija ,sa nu taiati baloanele,deci nu se folosesc catere sau cutite. Baloanele rezista intre 5-14 zile(pe parcursul zilelor,baloanele se vor dezumfla putin cate putin.)

  Setul contine 3 baloane de folie de 43 cm umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461 - Balon folie rotund Paw Patrol…
 • Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Skye

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Skye

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Skye Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: – Balon folie supershape Everest Skye Paw Patrol 81 cm : 8057680307112 – Balon folie rotund Paw Patrol Adventure mov 46 cm : 8057680308478 – 2 bucati Baloanele sunt expediate cu 2 zile inainte de data evenimentului intr-o cutie de carton. Dupa primirea lor,se tin 30 minute in casa la temperatura constanta si apoi se deschid cu grija ,sa nu taiati baloanele,deci nu se folosesc catere sau cutite. Baloanele rezista intre 5-14 zile(pe parcursul zilelor,baloanele se vor dezumfla putin cate putin.)

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Skye Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: - Balon folie supershape Everest Skye Paw Patrol 81 cm : 8057680307112…
 • Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Marshal

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Marshal

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Marshal Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461 – Balon folie rotund Paw Patrol Action albastru 46 cm : 8057680308485 – Balon folie supershape Marshall Paw Patrol 86 cm : 8057680307105 Baloanele sunt expediate cu 2 zile inainte de data evenimentului intr-o cutie de carton. Dupa primirea lor,se tin 30 minute in casa la temperatura constanta si apoi se deschid cu grija ,sa nu taiati baloanele,deci nu se folosesc catere sau cutite. Baloanele rezista intre 5-14 zile(pe parcursul zilelor,baloanele se vor dezumfla putin cate putin.)

  Buchet 3 baloane umflate cu heliu Paw Patrol Marshal Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461…
 • Buchet 3 baloane umflate heliu Paw Patrol Chase

  Buchet 3 baloane umflate heliu Paw Patrol Chase

  Buchet 3 baloane umflate heliu Paw Patrol Chase Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461 – Balon folie rotund Paw Patrol Action albastru 46 cm : 8057680308485 – Balon folie supershape Chase Paw Patrol 94 cm : 8057680306993 Baloanele sunt expediate cu 2 zile inainte de data evenimentului intr-o cutie de carton. Dupa primirea lor,se tin 30 minute in casa la temperatura constanta si apoi se deschid cu grija ,sa nu taiati baloanele,deci nu se folosesc catere sau cutite. Baloanele rezista intre 5-14 zile(pe parcursul zilelor,baloanele se vor dezumfla putin cate putin.)

  Buchet 3 baloane umflate heliu Paw Patrol Chase Setul contine 3 baloane de folie umflate cu heliu: -Balon folie rotund Paw Patrol Happy Birthday albastru 46 cm : 8057680308461 -…

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune oferte la produsele cele mai noi, ați ajuns la locul potrivit. Aici, la desarbatori.ro, încercăm întotdeauna să avem un inventar diversificat, astfel să existe ceva potrivit pentru toată lumea. Și pentru că dorim ca și clienții noștri sa primească cel mai mult pentru banii lor, oferim prețuri competitive pentru toata colecția Decoratiuni & accesorii petrecere Paw Patrol.

Deci, fie că sunteți în căutarea celui mai recent model sau vreți doar să găsiți o ofertă excelentă, fiți sigur că ne verificați înainte. Pe langa aceasta, desarbatori.ro oferă o experiență excelentă de servicii pentru clienți și oferă informații suplimentare conexe pentru a-i ajuta pe cumpărători să ia decizii informate.

În piața zilelor noastre, este foarte important să comparați ofertele la produse Decoratiuni & accesorii petrecere Paw Patrol înainte de a face o achiziție. Făcând acest lucru, sperăm să punem la dispoziție clienților noștri tot ce au nevoie într-un singur loc.

Reduceri uriașe la mărcile de top

Există câteva oferte extraordinare pentru mărci de top săptămâna aceasta. Așa dar, dacă dorești să faci un chilipir, acum este timpul!

Livrare gratuită pentru anumite comenzi

Dorești să faci cumpărături de în perioada sărbătorilor fără să achiți transportul? Ai noroc! Mulți comercianți oferă transport gratuit pentru comenzile calificate. Așadar, ce înseamnă „calificat”? De cele mai multe ori, înseamnă că această comanda trebuie să respecte o sumă minimă de lei. Spre exemplu, majoritatea magazinelor au ca și prag de livrare gratuită suma de 250 lei. Alți comercianți au cerințe diferite, așa că asigurați-vă că verificați înainte de a cumpăra.

Costurile de livrare pot crește semnificativ, așa că atunci când puteți profitați de ofertele de transport gratuit. Este un lucru mai puțin de care să-ți faci griji atunci când încerci să găsești cadoul perfect pentru cei dragi. Cumparaturi fericite!

Retururi ușoare

Este ușor să returnezi orice produs care nu îți place. Comercianți ce expun produse pe desarbatori.ro accepta retururi pentru toate produsele, fără întrebări. Aveți la dispoziție 30 de zile pentru a returna Decoratiuni & accesorii petrecere Paw Patrol și a primi banii inapoi. Pentru a începe un retur, trebuie doar sa contactați comerciantul și acesta vă va pune la dispoziție un formular pentru retur. Dorim să fiți 100% mulțumit de cumparaturile dvs., așa că multe magazine pun la dispoziție retururi gratuite pentru majoritatea produselor.

Cumpărați acum pentru oferte grozave!

Perioada sărbătorilor se apropie și asta înseamnă că este timpul să începeți cumpărăturile pentru oferte grozave! Dar unde găsești cele mai bune oferte? Și de unde știi cu adevărat dacă faci o afacere bună?

Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune oferte pentru cadouri de sărbători sau alte ocazii precum zile de naștere.

Cumpărați devreme: cu cât începeți mai devreme cumpărăturile, cu atât este mai probabil să găsiți oferte grozave. Multe magazine oferă reduceri și promoții speciale în săptămânile dinaintea sărbătorilor, așa dar începeți cumpărăturile devreme pentru a profita de aceste oferte

Comparați prețurile: nu presupuneți doar că primul magazin pe care ați intrat are cele mai bune oferte. Acordați-vă timp pentru a compara prețurile de la diferite magazine înainte de a lua deciziafinală.
Expreții noștrii au adunat produse de la toate magazinele din România pentru ca tu sa poți găsi totul într-un singur loc.

Prețuri mici și selecții mari de produse

Ești în căutarea unei oferte de pret pentru Decoratiuni & accesorii petrecere Paw Patrol? Site-ul nostru oferă prețuri mici și o selecție mare de produse, aici este locul unde puteți găsi ceea ce căutați. Cu oferte pentru orice, de la haine, la produse electronice, cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie la un preț avantajos. Deci data viitoare când sunteți în căutarea unei oferte grozave pentru Decoratiuni & accesorii petrecere Paw Patrol, asigurați-vă că vizitați magazinul nostru!